Què fer / Agenda / Esports / Wanderlust 108

Wanderlust 108Esports, Altres
29/10/2017

Des de l'inici, Wanderlust ha sigut el líder d'un moviment conscient, global i centrat al voltant del ioga, la meditació, el benestar, la sostenibilitat i el desenvolupament personal. Una comunitat activa i vibrant de persones que s'apassionen per trobar el seu jo real, vivint una vida sana i inspiradora.

Aquest any arriba a Barcelona Wanderlust 108, el festival de ioga i mindfitness més conegut a nivell internacional. Aterra , el proper 15 d'octubre, al Parc del Fòrum.

Es tracta d'una triatló d'un dia on es correran 5 km, hi haurà una masterclass de ioga i sessions de meditació. També hi haurà activitats paral·leles com acro-ioga, paddle surf, sessions de DJ i un espai de gastronomia sana on es podran trobar aliments vegans, dietètics, sucs naturals i especialitats culinàries basades en productes ecològics.

L'esdeveniment està obert a tots aquells que vulguin participar, des d'esportistes professionals a tots aquells que volen començar a conscienciar-se dels beneficis d'un cos i una ment sana.

Aquest any Wanderlust serà més gran i millor que mai, no us ho perdeu.

També us pot interessar