Què fer / Agenda / Música clàssica i òpera / Barcelona Obertura Classic & Lyric: Mediterranean Autumn
  • Halsey Simon

  • Quadres d’una exposició de Mussorgsky

Barcelona Obertura Classic & Lyric: Mediterranean AutumnMúsica clàssica i òpera, Festivals
19/10/2017 - 23/10/2017

En el marc de Barcelona Obertura es podrà viure, al llarg del mes d'octubre, una atractiva diversitat d'estils i gèneres als diferents escenaris que ofereix la ciutat de Barcelona: el modernista Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu –històric teatre d'òpera- i el modern L'Auditori.

Barcelona Obertura Classic and Lyric neix de la unió d'aquests tres auditoris i Ibercamera per posicionar l'oferta de música clàssica i lírica de Barcelona al mapa mundial i atraure melòmans de tot el món.

Com a part del programa 2017, Barcelona Obertura acull aquest cicle de tardor que presenta quatre concerts diferents amb músics, orquestres i directors de prestigi internacional.

El Palau de la Música ofereix els Concerts per a violí de Mozart i la Simfonia n.49 de Haydn de la mà de la violinista Isabelle Faust i d'Il Giardino Armonico, dirigits per Giovanni Antonini (19). El mateix recinte acull la primera audició a Europa de Considering Matthew Shepard de Hella Johnson (21), amb el director Simon Halsey i l'Orfeó Català. Dos dies més tard, el director Philippe Herreweghe i el Collegium Vocale Gent presenten Vespro della Beata Vergine de Monteverdi (23), una de les primeres obres majúscules de la història de l'art. Per últim, l'Auditori presenta el violí de Sergei Krylov, sota la direcció de Michal Nesterowicz, amb Quadres d'una exposició de Mussorgsky i Concert per a violí de Xostakòvitx.

19/10: Isabelle Faust, violí – Palau de la Música Catalana, 20:30h.
20/10: Quadres d'una exposicióL'Auditori, 20:30h.
21/10: Considering Matthew Shepard. Simon Halsey, directorPalau de la Música Catalana, 20:30h.
23/10: Vespro della beata Vergine. Collegium Vocale GentPalau de la Música Catalana, 20:30h.

També us pot interessar