Què fer / Agenda / Música pop, jazz, folk ... / Queen Tribute - Queenie

Queen Tribute - QueenieMúsica pop, jazz, folk ..., Nadal
16/12/2017

Una de las bandes de rock més potents de la història i tots els seus èxits tornen de nou als escenaris amb Queenie. Aquesta banda aconsegueix capturar tant el so original como el personalíssim estil i posada en escena que van catapultar Queen a la fama internacional, i recrea les cançons d'òpera rock, els himnes universals i les poderoses balades que van situar el grup liderat per Freddie Mercury al capdamunt de les llistes d'èxits durant dues dècades. Temes como "We Are the Champions", "I Want to Break Free", "We Will Rock You" o "Bohemian Rhapsody", que encara avui continuen eriçant la pell i incendiant el públic.

Reconeguda per al seu virtuosisme musical i el seu excel·lent so que els diferencia d'altres bandes tribut, Queenie és una oportunitat única d'experimentar tota la força, l'emoció i la genialitat musical de Queen en el seu millor moment.

Entrades a la venda a les oficines de Turisme de Plaça Catalunya, Plaça Sant Jaume, Estació de Sants, Oficina Catedral (COAC), Oficina Rambla-Liceu i Mirador de Colom.

També us pot interessar