Què fer / Agenda / Musical / Dirty Dancing

Dirty DancingMusical, Nadal
06/12/2017 - 02/2018

Dirty Dancing, la pel·lícula que es va convertir en un èxit mundial de taquilla el 1987, arriba a Barcelona. Amb una banda sonora excepcional, la pel·lícula va reinventar el gènere del ball amb un nou estil que va arribar al cor del públic quan la van veure per primera vegada.

És una obra plena de passió i romanç, amb una música que accelera el ritme del teu cor i balls espectacularment sensuals. Aquest musical, que ha batut records a tot el món, aconsegueix transportar, a l’escenari, la nostàlgia de la dècada dels 80 amb totes les emocions que van provocar Jennifer Grey i Patrick Swayze a la pantalla gran.

Després de dues temporades amb plens totals al West End de Londres i dues reeixides gires per tot el Regne Unit, la clàssica història de la Baby i en Johnny es presenta al nostre país amb fantàstiques i memorables cançons com “Hungry Eyes”, “Hey! Baby”, “Do you Love Me?” i el clàssic “(I’ve Had) The Time of My Life”.

L’escenari compta amb 3 giratoris per moure els diferents sets d’escenografia que ens transportaran als diferents llocs on es desenvolupa l’obra. Entrarem a l’hotel Kellerman’s on la Baby s’allotja amb els seus pares en unes aparentment avorrides vacances: el vestíbul, el menjador, les habitacions del personal, el jardí, les habitacions dels hostes i el soterrani on el personal practica el “dirty dancing”.

Durada: 2h i 15minuts

També us pot interessar