Què fer / Agenda / Exposicions i activitats / I Like Art

I Like ArtExposicions i activitats
10/2017 - 12/2017

El Gremi de Galeries d'Art de Catalunya i Vermuts Miró juntament amb la Fundació Joan Brossa han decidit dedicar la segona edició del Certamen d'Art Vermuts Miró a la figura d’aquest gran artista que l’any 2019 celebrarà el centenari del seu naixement.

El II Certamen d'Art Vermuts Miró s'emmarca dins de les activitats d'inauguració de temporada 2017-18 de les galeries d'art catalanes, sota el lema #ILike_Art
Les obres per al II Certamen d'Art Vermuts Miró hauran d’estar inspirades en l'univers brossià. Els artistes que hi participen tindran les seves obres a concurs exposades a les galeries que els representen del 10 d'octubre al 3 de novembre. L'obra guanyadora del s'endurà 2.000 € de premi i la seva imatge serà l’etiqueta que vestirà l’ampolla del vermut reserva Miró&Art de l’any 2018.

Tota la informació de les exposicions i activitats dintre d'#ILike_Art es podran consultar a la web www.galeriescatalunya.com/ilike_art/, així com a les xarxes socials vinculades al Gremi de Galeries d'Art de Catalunya –Facebook, Twitter, Instagram, canal Youtube.

Del 28 de setembre a finals d'any; El cubisme i el seu llegat, Galeria Barbié, Consell de Cent, 321.
Del 28 de setembre fins al 5 de novembre o J.Fín, un sendero solitario, a la Sala Dalmau Consell de Cent, 349
Del 10 al 31 d'octubre monogràfiques d'artistes com Joaquim Santaló a la Galeria Comas Passeig de Gràcia, 114.
Del 5 de octubre al 25 de novembre Tourist walk: Barcelona, ciudad de vacaciones, de l'artista Marc Javierre-Kohan a la Galeria Fotogràfica Il Mondo Calabria 178.
Fins a finals de novembre. Monogràfiques a Grau Garriga, espai de Josep Canals (Sant Cugat del Vallés)
Del 13 d’octubre al 9 de novembre, homenatja a Francesc Congost Tor, L'Arcada, Galeria d'Art (Blanes)

També us pot interessar