Què fer / Agenda / Flamenc / Flamenco en Tablao Cordobés

Flamenco en Tablao CordobésFlamenc, Gastronomia i Vins
01/08/2017 - 31/08/2017

Visiteu el local amb més encís de La Rambla, i gaudiu d'una nit molt especial davant l'escenari del Tablao Cordobés. Aquest acollidor local convoca any rere any les figures més rellevants del flamenc.

Durant el mes d'agost tindrem la sort de comptar amb la passió i l'art de Karime Amaya, neboda-néta de Carmen Amaya i una bailaora de consolidat prestigi internacional. El seu ball, força i temperament i el seu art ja ha enlluernat a espectadors i crítica de mig món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Alburquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són només alguns dels llocs que ja han caigut als seus peus. 

Tindrem també a Jesús Carmona, el prestigiós bailaor català que continua sent cap de cartell als festivals i teatres més importants del món. Primer ballarí del Ballet Nacional de España durant cinc anys, ha compartit escenari amb artistes flamencs de primer nivell. La seva dansa, treballada amb constància i passió des de nen, barreja una tècnica prodigiosa i una estètica pròpia i original.

També us pot interessar