Què fer / Agenda / Nits d'estiu / Nits d’estiu al Poble Espanyol

Nits d’estiu al Poble Espanyol Nits d'estiu, Activitats en família
09/06/2017 - 14/09/2017

Nits d’estiu al Poble Espanyol engloba un cicle d’activitats culturals i d’oci que inclou diferents propostes: les projeccions de curtmetratges del Mecal (Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona), RiuEstiu, el Festival d’Humor d’Estiu de Barcelona. Concerts de Blues, Rock en família i Sing-Along.

Mecal Air
Per novè any consecutiu el Poble Espanyol acull el Mecal Air, un espai únic on gaudir a l’aire lliure dels millors curtmetratges de l’última edició del festival. De nit, sota les estrelles, en un entorn natural sense sortir de Barcelona, curtmetratges temàtics, amb família o amics i amb barbacoa… el somni d'una nit d'estiu que durarà fins al setembre!
Divendres del 9 de juny al 8 de setembre a partir de les 20h.

RiuEstiu
Durant tots el dissabtes de juliol a setembre la Zona Pícnic del Poble Espanyol veurà passar artistes i companyies de primer nivell i una àmplia varietat de disciplines relacionades amb l’humor: des del teatre, els monòlegs i la màgia, fins al clown, la improvisació, la música i les varietats. Més de 400 persones i una barra oberta tot el vespre que ens faran gaudir com mai de les actuacions d’humor.
Dissabtes de l'1 de juliol al 2 de setembre, de 19h a 23.30h

Nits de blues
Les bandes més destacades del panorama musical nacional converteixen la Zona Pícnic en escenari de luxe. A les Nits de Blues trobareu música i natura sense sortir de Barcelona!
Tretze actuacions en directe faran gaudir al públic del millor blues a l’aire lliure, amb un aforament reduït i un espai tranquil amb servei de bar i restauració. És la quarta vegada consecutiva que aquest format s’instal·la al Poble Espanyol de la mà de Capibola Blues, l’Escola de Blues de Barcelona i el Festival de Blues de Barcelona.
Dijous del 22 de juny al 14 de setembre a partir de les 20h.

Sing-Along
Un dels fenòmens de l’entreteniment dels darrers anys torna al Poble Espanyol: el Sing-Along. I per segona vegada a Barcelona, serà a l’aire lliure! Més de 1.200 persones es reuniran a la Plaça Major per viure l’experiència única de cantar i ballar al ritme d’alguns dels musicals més emblemàtics del cinema com Grease, Mamma Mia, La la land, entre d’altres. Veniu a descobrir la fusió de cinema i karaoke que porta anys triomfant als Estats Units i al Regne Unit!
Divendres de juliol

Rock en família: -Novetat-
Si sou una família rockera, aquest és sens dubte el vostre plan ideal. Gaudeix amb els teus fills dels seus primers concerts descobrint els grups de rock que han marcat la història de la música: AC/DC, Ramones, Metallica, Queen, The Beatles,... 4 dates per ballar els millors temes rockers interpretats per bandes tribut de gran qualitat, que saben connectar amb els més petits de la família.
Dissabtes: 15 de juliol, 5 d’agost, 26 d’agost i 2 de setembre, de 19.30 a 22h.

També us pot interessar