Què fer / Agenda / Exposicions i activitats / Duane Michals

Duane MichalsExposicions i activitats
31/05/2017 - 10/09/2017

D'entre els grans noms de la fotografia contemporània cal destacar el de Duane Michals (Pennsylvania, 1932) puix que ocupa un lloc rellevant per la manera amb què la seva dilatada carrera ha contribuït a la renovació del llenguatge visual del nostre temps.

És un defensor de la fotografia com a expressió dels aspectes més profunds i ocults de l'ésser humà i ho fa des d'un plantejament proper al Surrealisme. Michals ha desenvolupat una obra singular, aliena a les convencions del mercat, tot generant transformacions revolucionàries en la fotografia contemporània com ara la narració en seqüència o la superposició d'escriptura sobre imatges.

Mitjançant les 177 peces que integren aquesta exposició - una de les més completes presentades fins ara a Europa- ofereix una antologia àmplia, tant de les sèries que han configurat la seva trajectòria com de les diferents formes d'expressió que sol emprar: des de la suggestiva solitud d' Empty New York fins llurs curtmetratges més recents que tenen una creativitat desbordant. A tot això s'afegeix una selecció destacada de la seva obra comercial que amb el pas del temps ha esdevingut una atractiva galeria de retrats de personalitats de la cultura i l'espectacle.

També us pot interessar