Què fer / Agenda / Festivals / Festival REC.0 Experimental Stores a Igualada

Festival REC.0 Experimental Stores a IgualadaFestivals, Gastronomia i Vins
09/05/2018 - 12/05/2018

A 40 minuts de Barcelona, a l'antic barri industrial del Rec d'Igualada, durant 4 dies es celebra la 18a edició de Rec.0 Experimental Stores, el festival de moda que transforma les velles fàbriques abandonades, en pop up stores de moda on les millors marques i dissenyadors fan les seves vendes especials d'estocs a preus radicals.

Festival Rec.017| Experimental Stores, un referent del shopping més experimental, combina grans marques internacionals amb moda emergent catalana. Més de 90 marques, entre les que destaquen: Levi's, Adidas, Mango, Sita Murt, Pepe Jeans, Kickers, Lacoste, Reebok, Nice Things, Kaotiko, Camper, Sebago, Textura, Castañer... a més de dissenyadors i moda alternativa catalana com Miriam Ponsa, Josep Abril, Txell Miras, Who, Susi Sweet Dress, Carlotaoms, Rita Row... I marques infantils com Tinny Cottons, Little Creative Factory, Boboli yporqué, Bean's Barcelona, 1 + in the family, Piu et Nau,...

Rec.0 és un gran festival on la moda conviu amb la gastronomia i la cultura. El visitant hi trobarà el Rec Street Food, amb més de 40 food trucks i pop up bars, i una completa agenda cultural amb concerts, llibres, recitals, dansa, videoprojeccions, que s'oferiran en els 3 escenaris del circuit.

Des de l'any, 2009 Rec.0 Experimental Stores és la concentració de vendes especials més gran del sud d'Europa, una experiència única perquè combina la moda, el shopping, la gastronomia i la música en un escenari únic: les velles fàbriques del barri del Rec, que mantenen tota l'essència i autenticitat de fa un segle.

També us pot interessar