Què fer / Agenda / Activitats en família / Activitats familiars al Zoo de Barcelona

Activitats familiars al Zoo de BarcelonaActivitats en família
10/11/2017 - 31/12/2017

Tots els caps de setmana, festius i dies de vacances escolars el Zoo de Barcelona presenta activitats obertes per als visitants incloses en el preu de l'entrada. Tria les que t'interessin més entre les que anem proposant totes les setmanes!

Activitats obertes:
Matins:
Els educadors i educadores del Zoo preparen activitats per als nens i els no tan nens per aprendre a fer de grangers, a triar i cuidar les mascotes i conèixer molts dels animals del Zoo i la seva situació a la natura, amb jocs, tallers i manualitats. No cal fer reserva! Consulteu horaris a zoobarcelona.cat o les taquilles del Zoo (places limitades).
Tardes:
Conta Contes. Un dels dinamitzadors del Zoo, divertit i ocurrent com ell sol, espera els nens i nenes que visiten el Zoo per explicar-los contes amb els animals com a protagonistes. No cal fer reserva.
A les 15h, a la plaça de la Dama del Paraigües.
A les 17h, davant de la instal·lació dels lleons.

Dissabtes d'aventura
(per a nens i nenes de 4 a 11 anys)
Mitjançant jocs, visites als animals i les seves instal·lacions els infants descobriran com els animals fan servir els seus caps, potes, dits i cues per trobar aliment, moure's i viure en diferents hàbitats (places limitades).
Horari: de 10 a 13h.
Calendari d'activitats: 18/11 - Les Aus; 2/12 - Dragons i Cocodrils; 16/12 - Els Primats 2.

Diumenges: els secrets del Zoo
(per a petits i grans)
Compartiu experiències amb els infants. Descobrireu el Zoo com mai l'heu vist. Gaudiu en família l'aprenentatge! (places limitades).
Horari: de 10 a 12:30h.
Calendari d'activitats: 12/11 - Què vols saber dels mamífers aquàtics?; 10/12 - El Zoo portes endins.


També us pot interessar