Què fer / Agenda / Festivals / BCN Film Festival

BCN Film FestivalFestivals, Cinema
21/04/2017 - 28/04/2017

Del 21 al 28 d'abril, Barcelona acollirà el Festival Internacional de Cine Barcelona-Sant Jordi, una proposta nova que neix amb la voluntat de reivindicar la diversitat cultural en el marc de la Diada de Sant Jordi.

L'actor nord-americà Richard Gere serà l'encarregat d'inaugurar el certamen amb la seva última pel·lícula, "Norman", que s'estrenarà en primícia als cinemes Verdi el 21 d'abril. El festival també comptarà amb la presència de Bertrand Tavernier i Checco Zalone.
El festival tindrà tres seccions principals: la secció oficial, dedicada a pel·lícules relacionades amb la literatura, el cinema i la història; la secció "Cinema amb gràcia", que presentarà una selecció de comèdies; i "Educacine", una secció transversal en el festival amb pel·lícules de caràcter pedagògic.
Entre els títols ja confirmats en la secció oficial, a més de Norman podrem veure "Their Finest", "Maudie" o "Nagasaki: Recuerdos de mi hijo". Totes s'exhibiran en primícia a Espanya.
El Festival tancarà el 28 d'abril amb una gala especial, on es projectarà la pel·lícula guanyadora de la secció oficial, així com la pel·lícula indicada per clausurar el festival, que encara no s'ha anunciat.

També us pot interessar