Què fer / Agenda / Festes Populars / Viu Sant Jordi a la Casa Batlló

Viu Sant Jordi a la Casa BatllóFestes Populars, Exposicions i activitats
21/04/2017 - 23/04/2017

Coneixes la llegenda de Sant Jordi? Viu la història del drac, el cavaller i la princesa més popular de Catalunya a la Casa Batlló.

La Casa Batlló celebra la Diada de Sant Jordi amb una capa de roses que cobrirà la façana i una pluja de pètals a l?interior, tot culminant amb una acció de donació de sang a peu de carrer.
La campanya pretén apropar la història arquitectònica i la problemàtica social sobre la necessitat de donar sang i teixits per salvar vides. La mítica llegenda està representada a la Casa Batlló a través de la façana i a l?interior. El drac del terrat, la creu de Sant Jordi i la balconada de la Princesa, identificatius de la Casa Batlló, són els elements que funcionen com a pretext per a la celebració.
És una interpretació contemporània de la llegenda de Sant Jordi que acull la Casa Batlló en la seva arquitectura amb una clara intenció visual memorable de jardí vertical a la façana de més de 1.300 roses i una experiència màgica i surrealista a l?interior amb una pluja de pètals.

També us pot interessar