Què fer / Agenda / Festivals / Diàlegs de Sant Jordi

Diàlegs de Sant JordiFestivals, Exposicions i activitats
19/04/2018 - 21/04/2018

Amb l'arribada d'una de les dates més esperades pels catalans, la diada de Sant Jordi, l'Ajuntament de Barcelona i l'Institut de Cultura de Barcelona engeguen els "Diàlegs de Sant Jordi", tres dies de jornades dedicades als escriptors i les seves obres. Es consolida, així, la tradició literària de la ciutat, que el 2015 va ser declarada Ciutat de la Literatura per la UNESCO.

Durant aquestes jornades del 19 al 21 d'abril, podrem escoltar importants escriptors nacionals i internacionals a l'Auditori Disseny Hub Barcelona on oferiran conferències i xerrades al voltant de l'ofici d'escriure.

El diumenge 22 se celebrarà La Nit del Drac, un homenatge als escriptors i escriptores dels quals aquest any se celebra algun tipus aniversari. A la vetllada, amb dramatúrgia de Marc Rosich i música de Clara Peya, s’hi sentiran textos de Joan Brossa, Manuel de Pedrolo, Montserrat Abelló, Vicent Andrés Estellés, Maria Aurèlia Capmany i Maria-Mercè Marçal, els sis autors homenatjats.


Diàlegs de Sant Jordi, auditori del Disseny Hub Barcelona
divendres 20 a les 18h i 20h. | dissabte 21 a les 17h, 18.30 i 20h.
La Nit del Drac, Plaça del Rei 
diumenge 20.30h: Nit d'homenatges que omplirà la plaça del Rei per retre homenatge a tots els escriptors dels quals aquest any se'n celebra un aniversari


També us pot interessar