Què fer / Agenda / Main events 2017 / Nit de Cap d'Any

Nit de Cap d'AnyMain events 2017, Nadal
31/12/2017 - 01/01/2018

Saluda el 2018 celebrant la nit de Cap d'Any a Barcelona. Durant els últims anys, les multituds han acudit en massa a l'avinguda Reina Maria Cristina, just a la plaça d'Espanya i al peu de Montjuïc. Aquest és el lloc per a la gran celebració a Barcelona, que enguany pren el raïm com a eix central de la celebració . L'espectacle pretén transcendir l'element, aprofitar la forma i la seva simbologia, una línia eterna sense inici ni final, que evoca el pas del temps.
Per això, la icona de la nit, el raïm, estarà present des d'abans de l'inici de l'espectacle mitjançant gegantines representacions de les estructures en què naturalment creix a la vinya: els gotims. També el raïm i la seva càrrega simbòlica seran els fils conductors de l'espectacle pirotècnic, el disseny d'il·luminació i la banda sonora.
I un cop compartida la tradició local de menjar 12 grans de raïm just abans que el rellotge acabi de tocar les 12 campanades de les 12 de la nit, per tota la ciutat podràs trobar molts locals i sales que donen la benvinguda al nou any. Anar a un gran club com Razzmatazz o la sala Apolo, que organitzen festes fins a la matinada del dia 1 de gener, o gaudir de les celebracions planejades al Poble Espanyol, que són molt populars entre els més joves. També pots consultar altres locals com restaurants o clubs de flamenc, que sovint ofereixen una nit plena d'entreteniment amb menjar, música i ball inclòs (a part dels importants grans de raïm...).

"Viure un Cap d'Any a la plaça d'Espanya als peus de Montjuïc és una cosa que cal fer alguna vegada. Després de menjar-te el raïm hi ha milers de festes organitzades. Jo vaig optar per quedar-me al Poble Espanyol, però hi ha molta varietat."

També us pot interessar