Què fer / Agenda / Main events 2017 / Beefeater Festival In-Edit

Beefeater Festival In-EditMain events 2017, Cinema
26/10/2017 - 05/11/2017

Arriba la 15ª edició del Festival In Edit.

Un dels festivals de cinema més populars de Barcelona, l'In-Edit s'especialitza en els documentals sobre música, amb produccions que inclouen tota la gamma de sons populars.
Creat el 2003, els números d'audiència van créixer a més del doble en l'edició 2004, de 1.200 a 2.800, i menys de deu anys després més de 30.000 persones van acudir a les diverses localitzacions que albergaven projeccions In-Edit.
Tot això demostra que els organitzadors van encertar quan pensaven que hi havia una audiència que aprecia la col·laboració entre la música i la pel·lícula. Sens dubte, part de l'atractiu és la gamma d'artistes escollits per actuar; podràs veure les històries desconegudes de Blur, The Stooges, Frank Zappa, Gary Numan o Keith Richards. Podries fins i tot descobrir alguns dels més inusuals artistes que han emergit recentment, la fascinant història dels quals ha estat capturada en pel·lícula, al mateix temps que s'aprofundeix en el rerefons dels ritmes i sons de parts del món, la música dels quals sovint passa desapercebuda.

"Un dels festivals de cinema més populars de Barcelona, especialitzat en documentals sobre música. És sorprenent veure les històries que hi ha darrere de la música, realment mereixen la pena les projeccions tan cuidades."

També us pot interessar