Què fer / Agenda / Main events 2017 / 50è Festival Internacional de Cine de Sitges

50è Festival Internacional de Cine de SitgesMain events 2017, Cinema
05/10/2017 - 15/10/2017

És un any important per a la població de Sitges, situada a la costa sud, a mitja hora de Barcelona, ja que el festival de cinema fantàstic i de terror celebra la 50a edició. Consolidat ja com una cita per als amants del cinema de tot el món, especialment per als qui els agrada el gore, els budells, els ensurts i la fantasia a la pantalla, aquest afortunat aniversari promet presentar alguna cosa realment especial.

Aquest 50è aniversari està apadrinat per Guillermo del Toro (que inaugurarà el festival amb "La forma del agua") i impregnat de l’essència de Dràcula.
Centenars de pel·lícules es projecten durant els deu dies del festival, amb grans èxits de taquilla i petites produccions indie de baix pressupost, i amb varietat d'estrelles del cel·luloide que visiten el festival per promocionar les seves pel·lícules. Han passat pel Festival noms coneguts com Max Von Sydow, Christopher Walken i Dolph Lundgren.
A part de les projeccions hi ha exposicions, classes magistrals i sessions Q&A, esdeveniments especials centrats en sèries de televisió, l'oportunitat de veure pel·lícules utilitzant la nova tecnologia de realitat virtual, a més d'un multitudinari passeig Zombie, que dóna la benvinguda a milers de morts vivents que es passegen pels carrers de Sitges.

"Un esdeveniment dedicat als amants del gore, el gènere de terror i la fantasia a la pantalla. I allà hi era jo, el primer. Gaudir de maratons de cinema, premiers i passis de pel·lis no comercials és una cosa genial. A més, hi ha un passeig Zombie pels carrers de Sitges que dóna la benvinguda al festival."

També us pot interessar