Què fer / Agenda / Main events 2017 / Festes de la Mercè

Festes de la MercèMain events 2017, Festes Populars
22/09/2017 - 25/09/2017

Barcelona celebra el final de l'estiu amb una festa en honor a una de les seves patrones, la Mercè. Es tracta d'una festa en gran amb moltes activitats gratuïtes per a totes les edats i que es desenvolupen a tota la ciutat.
Entre les més populars trobem les desfilades de gegants i capgrossos, construccions elaborades en paper maixé i que representen tant caràcters històrics com bèsties fantàstiques, exhibicions de castellers al davant de l'Ajuntament, i el correfoc, on actuen dimonis amb pirotècnia dansant amb protegits membres del públic, sota una pluja d'espurnes.
També hi ha concerts, espectacles audiovisuals i contribucions d'una ciutat convidada, aquest any Reykjavík.
En el marc del BAM destaquem les actuacions dels grups Reykjavíkurdætur, Grísalappalísa, o Samaris. També del piano de Kiasmos, o la jove cantant Glowie, així com de Emmsjé Gauti, JFDR i Ólöf Arnalds entre d’altres.
El parc de la Ciutadella acull nombrosos esdeveniments, com espectacles de teatre i dansa.
De nit, el musical amb pirotècnia omple el cel de Barcelona de focs artificials, fent de tot això una data important en el calendari de la ciutat.

"La festa d'una de les patrones de la ciutat és molt gran. Centenars d'activitats gratuïtes a cada racó de la ciutat on es barreja tradició i avantguarda, és possible veure des de gegants i capgrossos fins a concerts dels artistes de moda."

També us pot interessar