Què fer / Agenda / Main events 2017 / Mas i Mas Festival
  • King Solomon Hicks

  • Imany

  • Eva Yerbabuena

  • Incognito

Mas i Mas FestivalMain events 2017, Festivals
28/07/2017 - 03/09/2017

Quan la majoria de persones relacionades amb l'organització d'esdeveniments de música en viu, estan pensant ja en unes merescudes vacances, el festival anual Mas i Mas, manté viu el panorama de concerts de la ciutat amb un programa ple d'esdeveniments. Mas i Mas és una de les més emblemàtiques empreses de música de Barcelona, com a propietària de l'històric club de jazz Jamboree, així com el club tecno Moog i la sala de flamenc Tarantos, tots ells situats al centre de la ciutat. Les tres sales alberguen espectacles durant el festival d'agost, alhora que també ho fan icòniques localitzacions com el Palau de la Música Catalana, El Born Centre de Cultura i Memòria i el Teatre Grec, com a novetat d'aquesta 15a edició.
L'edició d'aquest any comptarà amb artistes com Chano Domínguez, Mariola Membrives (flamenco i jazz), Eva Yerbabuena (flamenc) i Andrea Motis (jazz) al Teatre Grec; Alfonso Vilallonga & Marco Mezquida (cançó) i Quinteto Real (tango) al Born; Uri Caine (jazz), Ernie Watts Quartet (jazz) i 'King' Solomon Hicks (jazz) al Jamboree; Imany (soul/funk), Mario Biondi (soul/funk) i Incognito (jazz) al Palau de la Música.

En total, més de 200 actuacions que ens aproparan a estils com el jazz, la música clàssica, el blues, el soul, la cançó, el flamenc, la música electrònica, el teatre i la dansa, amb la voluntat de fer-nos emocionar i descobrir-nos artistes nacionals i internacionals de primer nivell.

"Barcelona no dóna descans a la música, i una de les empreses més emblemàtiques de Barcelona omple diversos espais de la ciutat com el Palau de la Música, la sala Jamboree o Moog, entre d'altres, amb actuacions d'artistes locals i internacionals. Vaig descobrir Sílvia Pérez Cruz aquí, no hi ha res més a dir."

També us pot interessar