Què fer / Agenda / Main events 2017 / Festival Jardins de Pedralbes

Festival Jardins de PedralbesMain events 2017, Festivals
05/06/2017 - 15/07/2017

El Festival Jardins de Pedralbes arriba a la seva cinquena edició. En tan sols cinc anys s’ha posicionat com una cita obligada per a tots els amants de la bona música. Ha viscut un ràpid creixement que l'ha portat a l'èxit, gràcies a tres factors clau:
El primer és la localització, el Palau de Pedralbes és un esplèndid edifici de 1920 situat a la part alta de la ciutat, amb jardins plens de fonts, estàtues, gespa i molts tipus de plantes, que alberga el festival.
El segon és el programa, amb artistes com Rufus Wainwright (dia 5 de juny), Kool & the Gang (dia 8 de juny), Ludovico Einaudi (dia 15 de juny), Tony Bennett (dia 21 de juny), Sting (dia 6 de juliol), Art Garfunkel (dia 14 de juliol) i nouvinguts com Birdy (dia 27 de juny), el repertori està sempre molt cuidat. També hi ha un dia dedicat a les famílies (11 de juny), amb tallers, activitats musicals, concerts i animacions i un altre que se centra en la música electrònica (1 de juliol).
A més, Concert Studio, els organitzadors del festival sempre han considerat la gastronomia una prioritat, i han col·laborat amb top xefs per assegurar que l'experiència total del festival serà inoblidable.

La millor música, l’idíl·lic clima, la selecta gastronomia i el millor públic es donen cita al Festival Jardins de Pedralbes. Cada nit es converteix en una vivència única i irrepetible, en un oasi enmig de la ciutat.

"Una gran experiència en l'esplèndid Palau de Pedralbes amb músics consagrats com Tom Jones i gastronomia a càrrec de xefs de prestigi. A més, té un dia dedicat a les famílies i un altre a la música electrònica."

També us pot interessar