Què fer / Agenda / Main events 2017 / Barcelona Design Week

Barcelona Design WeekMain events 2017, Fires
06/06/2017 - 14/06/2017

La Barcelona Design Week celebra la seva 12a edició.

Del 6 al 14 de juny torna la Barcelona Design Week. Una de les Design Weeks més importants del calendari internacional organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny, que és punt de trobada d'empreses i professionals del sector, així com una oportunitat per al públic en general interessat en la creativitat. 
En aquesta 12a edició, la BDW oferirà prop de 100 activitats que tindran lloc en diferents punts de la ciutat. El principal escenari de les activitats més destacades un any més serà l'edifici Disseny Hub Barcelona, on es viurà la festa inaugural, el congrés i l'exposició principal, entre altres activitats.
El programa inclourà també activitats paral·leles com ara tallers, xerrades, exposicions i altres iniciatives relacionades amb la creativitat que es viuran per tota la ciutat (BDW City).

En aquesta edició s'organitzarà per primera vegada un especial Poblenou Design Day, que pretén mostrar el potencial creatiu dels principals agents i projectes vinculats al disseny que hi ha al barri. Els visitants tindran l'oportunitat d'endinsar-se en un dels barris més carismàtics de la ciutat a través dels tours, tallers, exposicions, presentacions o conferències que s'organitzaran, amb una clausura festiva amb música, llum i gastronomia.

Sota el títol ‘Transformant la societat’, la BDW d'enguany té com a objectiu posar en valor el disseny com a eina de transformació en la societat i com a factor clau d'innovació, sostenibilitat i millora de la qualitat de vida de les persones.

Barcelona viurà un any més una setmana en la qual el disseny, la creativitat i la innovació seran els protagonistes.
Més informació

"Un dels esdeveniments més importants en el sector del disseny. Com no hi havia d'anar a aprendre sobre innovació i tendències. Si et mous en aquest món, no trobaràs res millor per fer coworking."

També us pot interessar