Què fer / Agenda / Main events 2017 / Barcelona Primavera Sound

Barcelona Primavera SoundMain events 2017, Festivals
31/05/2017 - 04/06/2017

Sembla just exclamar que actualment la música està vivint un moment daurat. Nous sons semblen emergir cada setmana, i la creació de l'streaming i la tecnologia que permet compartir, han convertit el sector en un fenomen més democràtic, tot permetent que una àmplia quantitat d'artistes emergeixin per seduir i delectar els nostres sentits.
Els festivals de música són la màxima representació d'aquest talent, i permeten als seguidors gaudir amb actuacions en directe dels seus artistes favorits, al mateix temps que descobreixen nous talents. I quan parlem de festivals, estarem d'acord que el Primavera Sound de Barcelona és un dels grans. Any rere any, el repertori d'artistes, tant locals com de la resta del món creix, es diversifica més i és més atractiu. Centenars de concerts, milers de seguidors (molts d'ells estrangers) i un festival fantàstic. També organitzen el Primavera Pro, trobada global per als professionals de la música que inclou debats, sessions de contactes, conferències, tallers i presentacions.

"Música, conferències, debats i més música. Ja havia sentit parlar d'aquest fantàstic festival on descobrir músics emergents entre molts ja consagrats, però després de viure-ho, només hi vull tornar."

Parc del Fòrum: del 31 de maig al 3 de juny
Primavera als Clubs: Sala Apolo, La [2] de Apolo i Sala Barts: del 29 al 31 de maig i el 4 de juny
Primavera al Raval, del 2 al 4 de juny

També us pot interessar