Què fer / Agenda / Festivals / Barcelona Primavera Sound

Barcelona Primavera SoundFestivals, Música pop, jazz, folk ...
30/05/2018 - 03/06/2018

Sembla just exclamar que actualment la música està vivint un moment daurat. Nous sons semblen emergir cada setmana, i la creació de l'streaming i la tecnologia que permet compartir, han convertit el sector en un fenomen més democràtic, tot permetent que una àmplia quantitat d'artistes emergeixin per seduir i delectar els nostres sentits.
Els festivals de música són la màxima representació d'aquest talent, i permeten als seguidors gaudir amb actuacions en directe dels seus artistes favorits, al mateix temps que descobreixen nous talents. I quan parlem de festivals, estarem d'acord que el Primavera Sound de Barcelona és un dels grans. Any rere any, el repertori d'artistes, tant locals com de la resta del món creix, es diversifica més i és més atractiu. Centenars de concerts, milers de seguidors (molts d'ells estrangers) i un festival fantàstic. També organitzen el Primavera Pro, trobada global per als professionals de la música que inclou debats, sessions de contactes, conferències, tallers i presentacions.

"Música, conferències, debats i més música. Ja havia sentit parlar d'aquest fantàstic festival on descobrir músics emergents entre molts ja consagrats, però després de viure-ho, només hi vull tornar."

També us pot interessar