Què fer / Agenda / Main events 2017 / Festival de Guitarra de BCN

Festival de Guitarra de BCNMain events 2017, Festivals
23/01/2017 - 16/06/2017

Encara que aquest festival estigui basat essencialment en un sol instrument, els sons, artistes i estils del programa no poden ser més variats. L'habilitat dels organitzadors –els destacats promotors musicals espanyols The Project– a barrejar artistes catalans, espanyols, europeus i internacionals de diversos gèneres musicals, no deixa indiferent. Del flamenc al pop, de la música cubana clàssica a la contemporània catalana, acústica i elèctrica, amb artistes tant veterans com emergents. Tot això i molt més omplirà les múltiples localitzacions de la ciutat que participaran en la Guitar BCN.

Aquest any se'n compleix la 28a edició i el programa és més emocionant que mai. Lambchop actuarà en el concert inaugural, la banda alt-country de Nashville encapçalada per Kurt Wagner i amb la resta de membres de la banda que canvien regularment. També actuarà el Postmodern Jukebox de Scott Bradlee (8 d'abril), un projecte que presenta diversos músics tocant jazz i reinterpretacions de cançons pop, i el guitarrista de jazz nord-americà Pat Metheny.

"No vaig poder gaudir més de músics emergents i veterans, tocant des de música cubana fins a flamenc passant pel pop, i tots amb la guitarra com a instrument per excel·lència.”

També us pot interessar