Què fer / Agenda / 18è Festival Mil·lenni

18è Festival Mil·lenni
03/11/2016 - 25/05/2017

El Festival Mil·lenni es caracteritza pel seu diferent plantejament en la forma de viure els concerts. Tots els concerts són propers, familiars, de petit aforament en la que el públic té una magnífica visibilitat, així com també una excel·lent qualitat de so. La programació artística combina propostes elitistes i d’alt nivell ja consolidades amb altres més locals i emergents, donant l’oportunitat de descobrir artistes amb un gran futur per endavant.
Aquest any podrem gaudir en directe de més de 50 concerts, entre els que trobarem artistes internacionsals com Ocean Colour Scene, The Divine Comedy,Skunk Anansie, Ara Malikian, Simple Minds, Tony Hadley o Adamo i artistes nacionals com Chambao, Niña Pastori, Miguel Poveda, Rosana, Carlos Núñez o Jarabe de Palo.

El festival té com a seu les principals i emblemàtiques sales de Barcelona com el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música, L'Auditori; però també altres com el Casino de Poble Nou, la Sala Apolo o el Molino per poder oferir al públic una experiència personalitzada i especial.
Amb una duració de 7 mesos, el festival ofereix de novembre a maig activitats culturals i musicals al públic de Barcelona. Segons l’artista / concert programat, s’opta per un format o un altre, una sala o una altra, adequant-se al tipus de públic de cada grup, encara que la gran majoria es realitzen en un format de butaques (localitats numerades).

Us esperem al 18è Festival Mil·lenni! Del 03 Novembre 2016 al 25 maig 2017.

També us pot interessar