facebook Twitter Instagram Pinterest Youtube Google+
 

Ciutat Vella

Museu Diocesà


L'edifici de la Pia Almoina, monument nacional integrat a la muralla romana que es troba al costat de la Catedral, és la seu del Museu Diocesà, la restauració interior del qual ha esdevingut modèlica.

Veure més imatges: 1

El Museu Diocesà, que incorpora la torre i la muralla romanes del segle IV, reuneix un fons artístic de més de 3000 obres entre escultures, pintures, orfebreria, ceràmica i diversa indumentària religiosa, destacant-hi l'etapa visigoda, l'època romana i l'edat mitjana fins al segle XXI.
 
Adreça: Avinguda de la Catedral, 4
Telèfon: 933 152 213
Com arribar: Metro: L4 parada Jaume I.| Bus: 17, 45 i V17.| Barcelona Bus Turístic: parada Barri Gòtic.
Web: www.cultura.arqbcn.cat
Horari: Dimarts a divendres, de 11 a 18h. Dissabte, de 11 a 14h i de 14.30 a 18h. Diumenge, de 11 a 14h. Festius, tancat.
Accessible a persones amb mobilitat reduïda
 
BCNShop
Barcelona Restaurants
La capital catalana és també una capital gastronòmica: prestigiosos xefs conviuen amb la nostra cuina tradicional i sabors de tot el món. Podreu decidir-vos?
Material Turístic
Material turístic per a conèixer els llocs d'interés, els museus, les activitats culturals i les millors propostes per a visitar la ciutat.
Anar de compres
La màgia de comprar a Barcelona la trobareu vivint la ciutat. Descobriu una apassionant forma de fer turisme: tot passejant de botiga en botiga.
El patrimoni mundial de Barcelona Top Attractions Barcelona altImatge Barcelona Card Barcelona Metro Walks Jamón Experience Barcelona